Kaviarenská Viedeň

Kaviarenská Viedeň, poznávací zájazd Kaviarenská Viedeň, poznávací zájazd Kaviarenská Viedeň, poznávací zájazd Kaviarenská Viedeň, poznávací zájazd
Destinácia: Rakúsko, Viedeň, Viedeň (Wien)
Kód zájazdu: 1359944
Cena od: 90,16 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

14.05.2025 1 deň First Minute 90,16 € +0 € autobusová
05.09.2025 1 deň First Minute 90,16 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Čo poviete na sladký deň vo Viedni? Celkom netradične spoznajte Viedeň cez tie najsladšie rakúske potešenia od honosnej kaviarne Landtmann, Damel a Sacher. Aj tie najstaršie ako Hawelka, či Serl sú originálne a elegantne šik. Najslávnejšia Café Central, či kaviareň v najdrahšom hoteli Imperial vás prenesú do lákavého sveta, kde sa budete cítiť neobyčajne povznesene.

Program:
1. deň:
Odchod z Bratislavy 7:30 hod. Dnešný výlet nás zavedie do najkrajších kaviarní rakúskej metropoly. Niektoré si predstavíme počas prehliadky mesta ako honosnú Café Landtmann s množstvom populárnych osobností súčasnosti, starobylé kaviarne Hawelka, Sperl a Frauenhuber. Budeme mať príležitosť ochutnať originálne torty a tradičný viedenský Melange v miestnych kaviarňach (Sacher, Demel alebo podobných), v najslávnejšej kaviarni Café Cenral či vkusnej Café Vollpension. Nenecháme si utiecť kúsok tradičnej torty v najdrahšom hoteli Imperial či zmrzlinové marhuľové knedlíky. Po skončení prehliadky a ochutnávok návrat do Bratislavy.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Stravovanie:
Ochutnávky.


Doprava:
Autokar.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Najznámejšiu viedenskú tortu, café Melange, tradičné knedlíky. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Ostatné ochutnávky. Cestovné poistenie.

Viedeň (Wien)

Generované systémom ProfiTour