Poľsko - farebná cesta na sever

Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Warszaw Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Zalipie Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Zamosc Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Bialowieza Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Warszaw Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Bialowieza Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Bialowieza Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Grabarka Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Grabarka Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Grabarka Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Grabarka Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Kozlowka Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Lublin Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Warszaw Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Zalipie Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Zalipie Autobusové poznávacie zájazdy , Poľsko - farebná cesta na sever, Zamosc
Destinácia: Poľsko
Kód zájazdu: 1354710
Cena od: 421,95 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

14.08.2025 5 dní First Minute 421,95 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Farebná cesta cez najkrajšie poľské mestá a mestečká, maľovanú dedinku Zalipie až k najstaršiemu európskemu pralesu v Bielovežskom národnom parku.


Typ stravy:
raňajky

Doprava:
autobusová

V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 4x ubytovane v hoteli s kontinentálnymi raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky:  pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc).  Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT alebo poistenie PLUS, orientačná cena vstupov 60 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba  190 EUR/4 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 195 EUR. Nástupné miesta: BA – 15 EUR, NR, TT – 12 EUR, PN, NM, TN, PB, DUB, ZA, CA -  bez príplatkov.

Program:
1. deň – odchod zo SR v skorých ranných hodinách, zastávka v malebnej dedinke Zalipie , ktorá je označovaná ako najkrajšia dedina Poľska. Transfer do mesta Zamość (UNESCO), známeho ako „Perla renesancie“ či „Mesto arkád“ , prehliadka historického centra. Pokračovanie do mesta Lublin, ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, prehliadka historického centra študentského mesta Lublin , ktoré bolo v minulosti centrom židovskej kultúry v Poľsku. Popoludní možnosť návštevy barokového paláca v Kozlowke alebo koncentračného tábora Majdanek na okraji mesta Lublin. Ubytovanie a nocľah.

3. deň – raňajky, transfer do Bielovežského NP , ktorý je ako pôvodný nížinný prales v zozname UNESCO. Dnes je posledným miestom v Európe, kde vo voľnej prírode môžeme pozorovať zubra európskeho. Presun k pútnickej hore Grabarka , ktorú zdobí viac ako 10 000 krížov. Transfer do hotela v okolí Varšavy.

4. deň – raňajky, prehliadka starého mesta Varšavy a kráľovských rezidencií (Kráľovský palác, Palác na ostrove, Múzeum Lazienki Królwskie), individuálne voľno, ubytovanie a nocľah.

5. deň – raňajky, zastávka v meste Lodž , prechádzka poľským Chodníkom slávy – ulicou Piotrkowska, ktorá patrí medzi najdlhšie bulváre sveta, krátke individuálne voľno. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


Pamiatky v programe pre leták:

Zalipie – Zamość - Lublin – Kozlowka – Bielovežský NP – Grabarka – Varšava – Lodž


Generované systémom ProfiTour